Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kaesar (441662) - Federetion Ome (122283) » 250864593: T28/R4

Copa 250864593 Información oficial sobre el partido 250864593 en Hattrick

30.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 4

Kaesar Alineación oficial del equipo 'Kaesar' en el partido 2 - 3 Kiko Team Alineación oficial del equipo 'Kiko Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kaesar Alineación oficial del equipo 'Kaesar' en el partido 2 - 1 Kiko Team Alineación oficial del equipo 'Kiko Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,4 % 30,1 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaesar

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Anatoly Belyanskiy, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kaesar se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Kaesar a 2 - 0. Anatoly Belyanskiy va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Doede Haasnoot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pertti Mynttinen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Boleslav Kosov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ambrosio Olea de Kaesar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kiko Team

Goles Goles

  • 150 Minuto 51 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Kiko sembla que dona bons resultats perquè al minut 51, Anthony Eeckhout va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 160 Minuto 82 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Anthony Eeckhout va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 82: 2 - 2.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Passats 101 minuts de partit, Kiko es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Vegar Sellevold es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Kiko van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 4 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Anthony Eeckhout, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vegar Sellevold estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alfredo Bonetti, als 24 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Kiko Gerardo Caulellas quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Serafín Nazara l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kiko va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Serafín Nazara va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kiko va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Salvador Goyara va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.