Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

peugeot sport (994537) - Roness (487225) » 250608958: T28/R3

Copa 250608958 Información oficial sobre el partido 250608958 en Hattrick

23.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 3

peugeot sport Alineación oficial del equipo 'peugeot sport' en el partido 1 - 6 Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
peugeot sport Alineación oficial del equipo 'peugeot sport' en el partido 1 - 4 Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peugeot sport

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Als 33 minuts, una gran jugada per l'esquerra de peugeot va acabar amb la pilota als peus de Jaume Sagarra que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 21 (Lesión (no subst.)): Quan José Abeeta va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 21, peugeot sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • 093 Minuto 36 (Lesión (no subst.)): Quan en Pere Costa es va retirar del terreny de joc al minut 36 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de peugeot es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • Minuto 36 (Jugador de campo como portero): Javier Enrique Albelda, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Jaime Victorero de peugeot es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Real Sociedad Gimnastica de Torrelavega

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel San Pedro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Armonas Kirdulis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Suárez de Gimnastica l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 25 de partit.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Armonas Kirdulis va augmentar l'avantatge de Gimnastica a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Javier Suárez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Gimnastica, al minut 79. El marcador va canviar a 1 - 5.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Armonas Kirdulis va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gimnastica i marcant el 1 - 6.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): Eric Cusack estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.