Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BOKERON (492972) - Indomables.S.A (991201) » 250608865: T28/R3

Copa 250608865 Información oficial sobre el partido 250608865 en Hattrick

23.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 3

BOKERON Alineación oficial del equipo 'BOKERON' en el partido 3 - 2 Indomables.S.A Alineación oficial del equipo 'Indomables.S.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BOKERON Alineación oficial del equipo 'BOKERON' en el partido 3 - 0 Indomables.S.A Alineación oficial del equipo 'Indomables.S.A' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOKERON

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador José Ramón Llopes de BOKERON, després de 44 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafel Pruneda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a BOKERON.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Indomables.S.A. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rafel Pruneda la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BOKERON es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Ignacio Muñoz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Indomables.S.A. La jugada d'estratègia del BOKERON per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aybar Savtunç va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Rafel Pruneda gairebé va marcar per a BOKERON des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafel Pruneda de BOKERON amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Muñoz de BOKERON va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Aybar Savtunç ocupà el lloc d'en Max Ihalainen al 15 minuts, dos minuts després que el jugador de BOKERON quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Adelino Baniela no era cap impediment.

Indomables.S.A

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Carlos Hernán Roa va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Indomables.S.A en aconseguir el 2 - 1.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Indomables.S.A sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Mauro Alves va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Jørgen Rothborg va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Iván Oriol Ybarra de Indomables.S.A va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Reinhard Reischl va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Joan Guixart.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mauro Alves que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Iván Oriol Ybarra, en lloc de córrer, relliscava.