Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chinchimonis c.f. (123268) - AK13 (795649) » 250608722: T28/R3

Copa 250608722 Información oficial sobre el partido 250608722 en Hattrick

23.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 3

Profurgol.com Alineación oficial del equipo 'Profurgol.com' en el partido 2 - 4 Atletico_Agujetas Alineación oficial del equipo 'Atletico_Agujetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Profurgol.com Alineación oficial del equipo 'Profurgol.com' en el partido 0 - 1 Atletico_Agujetas Alineación oficial del equipo 'Atletico_Agujetas' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Profurgol.com

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Profurgol, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Thongchai Pookong per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Profurgol sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Anfós Ausona va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Profurgol, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Anfós Ausona va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonard Gangmo.
  • 513 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Leonard Gangmo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ruprecht Itzehoe va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Atletico_Agujetas

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): Atletico_Agujetas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 9, quan Dias Makaris va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ollanta Eche va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Ollanta Eche va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 63 (Gol de falta): Ollanta Eche va incrementar l'avantatge a 2 - 4 per a Atletico_Agujetas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atletico_Agujetas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Koby Levin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Campsor, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Sánchez de Atletico_Agujetas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sune Grønlund de Atletico_Agujetas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 46 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Ulf Nilsson va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.