Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paratinaykos Komprenda C.F. (489734) - beredi (307620) » 250608455: T28/R3

Copa 250608455 Información oficial sobre el partido 250608455 en Hattrick

23.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 3

Palestina Fenicia Alineación oficial del equipo 'Palestina Fenicia' en el partido 5 - 6 Real Uñón Alineación oficial del equipo 'Real Uñón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palestina Fenicia Alineación oficial del equipo 'Palestina Fenicia' en el partido 2 - 1 Real Uñón Alineación oficial del equipo 'Real Uñón' en el partido
Tiene bastante suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palestina Fenicia

Goles Goles

  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Juan Antonio Calabrano va demostrar la seva experiència quan al minut 38 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!
  • 114 Minuto 86 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 86. Josep Joan Fajardo, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de palestina la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): palestina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Qin Hong-Kun en un 1 contra 1 amb el porter Ander Grado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Gabriel Coquillat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de palestina se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacobo Sorogoyen de palestina es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Joan Fajardo de palestina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Álmos Pataki de palestina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de palestina Josep Joan Fajardo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ander Grado es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Qin Hong-Kun anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a palestina.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Álmos Pataki de palestina, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ander Grado en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de palestina Diego Armando Rognoni va intentar enganyar Ander Grado amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de palestina Bob Plejdrup va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Real Uñón

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Timoteu Montemuiño de Real va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Julio Galarraga sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 83 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Yishai Karpel de Real va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Real, Julio Galarraga, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mišo Vukotić va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Timoteu Montemuiño va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Einar Bolstad de Real és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 6.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juan de la Zerda, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Archil Tavberidze va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Real i 5 - 6 al marcador.