Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

capry town (1371193) - ATL. BARÁ (438741) » 250607197: T28/R3

Copa 250607197 Información oficial sobre el partido 250607197 en Hattrick

23.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 3

capry town Alineación oficial del equipo 'capry town' en el partido 6 - 2 Chonistim Alineación oficial del equipo 'Chonistim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
capry town Alineación oficial del equipo 'capry town' en el partido 2 - 1 Chonistim Alineación oficial del equipo 'Chonistim' en el partido
Tiene mucha potra 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

capry town

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de capry van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Antti Pannila.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 38, Adrian Regulski va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Elias Laski que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 78 gràcies a la jugada de Rino Di Stefano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Paco Navío va incrementar l'avantatge de capry amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 5 - 2 s'ha de veure repetit: en Adrian Regulski de capry va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Elias Laski, que no va perdonar.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 6 - 2 va pujar al marcador quan capry va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rino Di Stefano des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Jordan Ridder hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Adrian Regulski havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Albin Prah va sorprendre Veli-Matti Peisa amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Adrian Regulski de capry va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Chonistim

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ludwig Dietzschold que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Chonistim.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Bouke Schaafsma de Chonistim va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Arnau Vilademuls va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kamil Majsterek de Chonistim es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Passats 18 minuts de joc, en Juan Diego Cienfuegos de Chonistim va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de Chonistim, en Daniel Larios Zavala, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.