Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vagabundos del espacio (1589424) - F.C Maverick (776922) » 250606213: T28/R3

Copa 250606213 Información oficial sobre el partido 250606213 en Hattrick

23.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 3

Club amigos ermitaños Alineación oficial del equipo 'Club amigos ermitaños' en el partido 2 - 3 rokugan Alineación oficial del equipo 'rokugan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club amigos ermitaños Alineación oficial del equipo 'Club amigos ermitaños' en el partido 0 - 1 rokugan Alineación oficial del equipo 'rokugan' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club amigos ermitaños

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Vicent Serra, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ying Chuan Yi va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 56 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 31, el ermitaños estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Melvin Redl va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ermitaños sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vicent Serra, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Alberto Traver ocupà el lloc d'en Berislav Štrk al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de ermitaños quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

rokugan

Goles Goles

  • 150 Minuto 85 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del rokugan sembla que dona bons resultats perquè al minut 85, Francisco Ángel Saltiel va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 160 Minuto 85 (Gol de falta): rokugan, al minut 85, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Francisco Ángel Saltiel.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): En Niklas Gerhardsson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 86 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Salomon Beringen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Vargas Rivera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 24 de partit, quan un jugador de rokugan, en Claus Hjelm Hansen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.