Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOJACHICHIS (311000) - cirin (433717) » 250605852: T28/R3

Copa 250605852 Información oficial sobre el partido 250605852 en Hattrick

23.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 3

ntostakys Alineación oficial del equipo 'ntostakys' en el partido 3 - 1 GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ntostakys Alineación oficial del equipo 'ntostakys' en el partido 2 - 2 GRILLESTER UNITED Alineación oficial del equipo 'GRILLESTER UNITED' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ntostakys

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ntostakys contenien la respiració mentre en Rauf Nawfali s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Bernhard Zainzinger va incrementar l'avantatge de ntostakys amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Joan Josep Ridaura va augmentar l'avantatge de ntostakys a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ntostakys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Wszeciech Pierzchała, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Thilo Dauth després que el jugador de ntostakys li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de ntostakys Tomislav Jevđević va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pedro Leay va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Marco Barba ocupà el lloc d'en Bernhard Zainzinger al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de ntostakys quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

GRILLESTER UNITED

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): GRILLESTER van mostrar una bona compenetració quan al minut 72 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Heraldo Moutela va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Bernard Laterreur quasi redueix la diferència al marcador al minut 51, però una gran estirada d'en Sergi Estelric va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernard Laterreur de GRILLESTER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Hernan Schattenhofer de GRILLESTER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Helmut Conino de GRILLESTER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago González.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): GRILLESTER es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Colin van Elp no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Heraldo Moutela al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Helmut Conino, en lloc de córrer, relliscava.