Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Toermundoegüeno (775405) - Unión Deportiva Colomenca (1419334) » 250317509: T28/R2

Copa 250317509 Información oficial sobre el partido 250317509 en Hattrick

16.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

FC Toermundoegüeno Alineación oficial del equipo 'FC Toermundoegüeno' en el partido 1 - 4 Maestro Copin FC Alineación oficial del equipo 'Maestro Copin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Toermundoegüeno Alineación oficial del equipo 'FC Toermundoegüeno' en el partido 1 - 1 Maestro Copin FC Alineación oficial del equipo 'Maestro Copin FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,6 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Toermundoegüeno

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Octavio Bosch de Toermundoegüeno va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Shachaf Porat de Toermundoegüeno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rolf Bergholt de Toermundoegüeno es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Shachaf Porat.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Octavio Bosch no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Maestro Copin FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Christer Olsson va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Maestro augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marián Rozbroj es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Christer Olsson va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Vladimír Strnad de Maestro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Rainis Urķis de Maestro, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Marián Rozbroj quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Xuacu Grondona, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Maestro van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ervinas Gutovskis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marián Rozbroj va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Anders Tegander ocupà el lloc d'en Juan Antonio Verón al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Maestro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Vladimír Strnad no era cap impediment.