Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vitriolo (796821) - Nuevo Candás Football Club (797361) » 250316979: T28/R2

Copa 250316979 Información oficial sobre el partido 250316979 en Hattrick

16.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

vitriolo Alineación oficial del equipo 'vitriolo' en el partido 3 - 2 Nueva Málaga Alineación oficial del equipo 'Nueva Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vitriolo Alineación oficial del equipo 'vitriolo' en el partido 3 - 0 Nueva Málaga Alineación oficial del equipo 'Nueva Málaga' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vitriolo

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ramiro Candela de vitriolo va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Enrique José Bernal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, vitriolo es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de vitriolo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pelle Bon Nielsen va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Hugo Narciso del vitriolo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El vitriolo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ramiro Candela la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Moritz Homberger de vitriolo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El vitriolo ho intentava per la dreta per mitjà de Moritz Homberger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Moritz Homberger va rematar alt.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): En Ramiro Candela va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Nueva Málaga

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Peleg Zandberg de NM va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del NM va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jorge Goiri, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viljo Alaranta de NM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Jorge Goiri de NM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.