Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jap Dreams (779771) - pb cinc copes (311374) » 250316749: T28/R2

Copa 250316749 Información oficial sobre el partido 250316749 en Hattrick

16.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

jap Dreams Alineación oficial del equipo 'jap Dreams' en el partido 3 - 4 Bolchevique FC Alineación oficial del equipo 'Bolchevique FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
jap Dreams Alineación oficial del equipo 'jap Dreams' en el partido 1 - 5 Bolchevique FC Alineación oficial del equipo 'Bolchevique FC' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jap Dreams

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pau Vidal va acabar en una passada genial cap al jugador de Dreams Vasil Kúnchev, que va marcar el 1 - 2.
  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 51 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Gábor Bai, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Dreams a l'empat.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Després de 53 minuts de partit, Manuel Martínez Sáinz igualava per Dreams en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ginés Landacaranda va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Dreams va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ismael Mendoza en un 1 contra 1 amb el porter Jaakko Lahdenperä, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Dreams es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Oscar Soldevilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jorge Mercado al camp.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Raúl Mir ocupà el lloc d'en Jorge Mercado al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Dreams quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pau Vidal, en lloc de córrer, relliscava.

Bolchevique FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Bolchevique Tiago Novais va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Vicenç Buxeda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tiago Novais, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): El Bolchevique era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Felipe Mejía va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Pablo Manlio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Niccolò Consonni, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Pedro Pizarro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Niccolò Consonni va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Pedro Pizarro de Bolchevique va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastiano Brucato de Bolchevique es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Manlio.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Jaime Inurrigarro de Bolchevique va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Conlledo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pedro Pizarro ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.