Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chufulupiplu (491679) - Sotogrande Humanline (795999) » 250315847: T28/R2

Copa 250315847 Información oficial sobre el partido 250315847 en Hattrick

16.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Os Moretis Alineación oficial del equipo 'Os Moretis' en el partido 6 - 0 San Adrian Alineación oficial del equipo 'San Adrian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Os Moretis Alineación oficial del equipo 'Os Moretis' en el partido 4 - 1 San Adrian Alineación oficial del equipo 'San Adrian' en el partido
Tiene suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Moretis

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Pepe Naya va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Moretis.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Pãun Dascãlu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Moretis va augmentar la diferència quan Pepe Naya no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 136 Minuto 51 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Pedro Recarte encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Vermudo Arés anotar per a Moretis el 4 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Moretis va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pãun Dascãlu va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vermudo Arés es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Pepe Naya es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Moretis puguin veure en Miquel Martell jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alejandro Barro el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

San Adrian

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Tamás Szirmay, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Tzahi Haliba va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Luigino Monaco Vito no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oz Peres de Adrian va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.