Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sonsoa (313380) - Barbado Team (488516) » 250314339: T28/R2

Copa 250314339 Información oficial sobre el partido 250314339 en Hattrick

16.09.2009 12:00:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Sonsoa Alineación oficial del equipo 'Sonsoa' en el partido 6 - 3 A_galam_ Alineación oficial del equipo 'A_galam_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sonsoa Alineación oficial del equipo 'Sonsoa' en el partido 2 - 2 A_galam_ Alineación oficial del equipo 'A_galam_' en el partido
Tiene mucha potra 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sonsoa

Goles Goles

  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sławomir Sarnowski va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sonsoa empatava el partit, 1 a 1, al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sonsoa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Sorrentino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del A_galam_. La jugada d'estratègia del Sonsoa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Robert Pisanetti va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sławomir Sarnowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Ricardo Jorge Campinho va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sonsoa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Johan Erlund de Sonsoa va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Johan Erlund va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Arauco de Sonsoa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Erlund de Sonsoa es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alejandro Arauco de Sonsoa va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Víctor Castañuera de Sonsoa va superar Marc Ribers Nielsen, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Ricardo Jorge Campinho de Sonsoa va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Robert Pisanetti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 2 per a Sonsoa.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Jon Bouwens de Sonsoa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marc Ribers Nielsen en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 2.

A_galam_

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): En Giovanni Salerno entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al A_galam_, un peu providencial d'en Pío Mosquera va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Samuli Setälä de A_galam_, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Giovanni Salerno, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Pedro Cortés va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jean-Luc Rosen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Giovanni Salerno va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de A_galam_ Harro Koevoet va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Marc Ribers Nielsen va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de A_galam_ Paco Moreno, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jean-Luc Rosen. El marcador continuava 2 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Marc Ribers Nielsen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jean-Luc Rosen va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de A_galam_ i 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de A_galam_, Samuli Setälä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de A_galam_ Duong Nguyen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Gabriel Dobre va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 3.