Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Codowling FC (1368260) - Centelles (490169) » 250311344: T28/R2

Copa 250311344 Información oficial sobre el partido 250311344 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Notingan prisa123 Alineación oficial del equipo 'Notingan prisa123' en el partido 1 - 4 Vigo Dragoon's F.C. Alineación oficial del equipo 'Vigo Dragoon's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Notingan prisa123 Alineación oficial del equipo 'Notingan prisa123' en el partido 0 - 6 Vigo Dragoon's F.C. Alineación oficial del equipo 'Vigo Dragoon's F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notingan prisa123

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Wamba, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Notingan va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jordi Xipell va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Themistoklis Zigouris va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marco Ballester Cardell va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ellert Weijns de Notingan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vigo Dragoon's F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eloi Fueyo quedar desmarcat i marcar per a VDFC al minut 36. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Notingan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marco Ballester Cardell la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del VDFC es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 70.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Josep Maria Piulats des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Hugo Couto va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Szymon Kawski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Jespersson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de VDFC tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Tijl Raemdonck ho va intentar al minut 33 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Gaitán Badillo ja els havia advertit que el porter contrari, en Daniel Jespersson, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Josep Maria Piulats quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): Al minut 77 un refús amb el peu d'en Daniel Jespersson va anar a parar als peus del Ibán Arias que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Agraciado Tirol de VDFC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agraciado Tirol va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que VDFC va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Maria Piulats de VDFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Carles Henrich ocupà el lloc d'en Tijl Raemdonck al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de VDFC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Szymon Kawski es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ibán Arias.