Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtics de L'Estafeta de Massamagrell (1337513) - Proletarians United (309589) » 250311214: T28/R2

Copa 250311214 Información oficial sobre el partido 250311214 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Celtics de L'Estafeta de Massamagrell Alineación oficial del equipo 'Celtics de L'Estafeta de Massamagrell' en el partido 0 - 5 Krasnaya_Zvezda Alineación oficial del equipo 'Krasnaya_Zvezda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Celtics de L'Estafeta de Massamagrell Alineación oficial del equipo 'Celtics de L'Estafeta de Massamagrell' en el partido 0 - 6 Krasnaya_Zvezda Alineación oficial del equipo 'Krasnaya_Zvezda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtics de L'Estafeta de Massamagrell

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Bjarne Knockaert va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bjarne Knockaert.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Bjarne Knockaert de Massamagrell va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hargin Anasagasti va entrar en el seu lloc.

Krasnaya_Zvezda

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Levoslav Kočica va posar els visitants Krasnaya_Zvezda per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Aritz Vich va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Sylvain Mosca va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Krasnaya_Zvezda, al minut 64. El marcador va canviar a 0 - 3.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gilarranz Salvo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Johan Adellind la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mehmet İzzet Pınar va augmentar l'avantatge de Krasnaya_Zvezda a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sylvain Mosca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Einar Rasmussen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Krasnaya_Zvezda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Pascal Monfort va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sylvain Mosca, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.