Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Soto (1435291) - Talamantinos (314861) » 250310957: T28/R2

Copa 250310957 Información oficial sobre el partido 250310957 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Nerds team Alineación oficial del equipo 'Nerds team' en el partido 2 - 3 Zervanto's Alineación oficial del equipo 'Zervanto's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nerds team Alineación oficial del equipo 'Nerds team' en el partido 0 - 6 Zervanto's Alineación oficial del equipo 'Zervanto's' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nerds team

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Fabian Grzębski de Nerds, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 120 Minuto 61 (Gol de falta): Javier Galán va donar a Nerds un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Mikko Töyrä va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juhan Olev de Nerds la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juhan Olev va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Nerds va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Galán de Nerds va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Delfí Miralles de Nerds es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Javier Galán va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juhan Olev no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Zervanto's

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Francisco De la Cuesta va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Francisco De la Cuesta per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Francisco De la Cuesta quedar desmarcat i marcar per a Zervantos al minut 96. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Francisco De la Cuesta va estar a punt de posar per davant a Zervantos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maro Cao-Cordido va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Zervantos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Iván Aedo va quedar-se sol davant el porter Maro Cao-Cordido, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Baixaulí va entorpir al marcador d'en Xavier Zamora per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Giorgio Lis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Francisco De la Cuesta va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Zervantos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Víctor Baixaulí no era cap impediment.