Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taluegolucas (1584406) - fc.el salobral (308767) » 250310834: T28/R2

Copa 250310834 Información oficial sobre el partido 250310834 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Sporting Horta Alineación oficial del equipo 'Sporting Horta' en el partido 0 - 6 UB Conquense Alineación oficial del equipo 'UB Conquense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Horta Alineación oficial del equipo 'Sporting Horta' en el partido 0 - 4 UB Conquense Alineación oficial del equipo 'UB Conquense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Horta

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Raúl Romero Soriano, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

UB Conquense

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Euxenio Pulleiro va posar els visitants Conquense per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, una falta xutada per Euxenio Pulleiro va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Conquense. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Raúl Granado Hijelmo de Conquense va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pánfilo da Retorta va acabar en una passada genial cap al jugador de Conquense José Ángel Robledillo, que va marcar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pánfilo da Retorta va augmentar l'avantatge de Conquense a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 88 de partit va donar a Conquense l'avantatge per 0 - 6. Breixo Isorna en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Conquense van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xavier Quintana, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Conquense va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pánfilo da Retorta s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 19 va fer que Julio Vargas Morales de Conquense hagués d'abandonar el terreny de joc. Detlev Lehmkuhl va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en César Ecay no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.