Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanfeliu fc (1418496) - Real Medinense F.C (1337188) » 250310207: T28/R2

Copa 250310207 Información oficial sobre el partido 250310207 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Llambilles F.C Alineación oficial del equipo 'Llambilles F.C' en el partido 4 - 3 Real Medinense F.C Alineación oficial del equipo 'Real Medinense F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Llambilles F.C Alineación oficial del equipo 'Llambilles F.C' en el partido 4 - 3 Real Medinense F.C Alineación oficial del equipo 'Real Medinense F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,4 % 17,1 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llambilles F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 5 minuts, el tirador de faltes del Llambilles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xavier Donlebrún, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Llambilles va aconseguir el 2 - 0 quan Elliot MacLeish va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Attila Pengő va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Llambilles empatava el partit, 3 a 3, al minut 67.
  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 94 gràcies a la jugada de Attila Pengő, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Fredrik Wenntorp quasi marca en una jugada assajada de córner que Pavel Muhov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 224 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Llambilles va gaudir d'un penal a favor al minut 82, però el jugador Christoph Raudner va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Juan Antonio Agüeras.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Bert-Åke Nilsson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christoph Raudner va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Juan Antonio Agüeras va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saša Radojčić de Llambilles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lasse Flamer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Attila Pengő.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86 de partit, el jugador Fredrik Wenntorp de Llambilles es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Real Medinense F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 33 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Danilo Dell'Asta.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Danilo Dell'Asta va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Cristian-Cosmin Tudor donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michel-Pascal Pudimat de Medinense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Scotty Manning, jugador de Medinense, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. Luis Poch, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.