Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Simpa F.C (49159) - Cruz de Borgoña (311676) » 250310105: T28/R2

Copa 250310105 Información oficial sobre el partido 250310105 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Simpa F.C Alineación oficial del equipo 'Simpa F.C' en el partido 1 - 2 Tongarro Team Alineación oficial del equipo 'Tongarro Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Simpa F.C Alineación oficial del equipo 'Simpa F.C' en el partido 2 - 2 Tongarro Team Alineación oficial del equipo 'Tongarro Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,6 % 45,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simpa F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Simpa una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Gert De Schrijver, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Simpa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gert De Schrijver ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Erminio Marcocchi va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Donas Ragėnas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Al minut 76, Simpa va disposar d'un penal a favor, però el xut de Jakub Kośla va ser aturat per Donas Ragėnas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): David Michel de Simpa va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Erminio Marcocchi va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Namejs Fridrihsons va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Storm Sarneel ocupà el lloc d'en Miguel Mínguez al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Simpa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tongarro Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Tongarro va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Gerd Schmiedhofer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Diego Morete que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Tongarro.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cristòfol Balagué ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Deolindo Carvalheira va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Daniel Purset va entorpir al marcador d'en Gerd Schmiedhofer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Javier Galván de Tongarro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerd Schmiedhofer de Tongarro es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Cristòfol Balagué de Tongarro va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jarno Sinilahti va prendre el seu rol al minut 24.