Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Arrabal (1369147) - Vionho Futebol Clube (308723) » 250309903: T28/R2

Copa 250309903 Información oficial sobre el partido 250309903 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Gaxan Team Alineación oficial del equipo 'Gaxan Team' en el partido 2 - 1 Vionho Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Vionho Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gaxan Team Alineación oficial del equipo 'Gaxan Team' en el partido 1 - 5 Vionho Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Vionho Futebol Clube' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaxan Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bengt Svendsen, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Passats 93 minuts, Magnus Swärdquist, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Gaxan es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Jens Carlsson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, İbrahim Kaftan de Gaxan es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 92 (Lesión leve): En Przemysław Wyderski de Gaxan va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adam Sęk va prendre el seu rol al minut 92.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jens Carlsson probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Vionho Futebol Clube

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): En Francisco Javier Mantecón va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Kristoffer Pedersen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Yannick Guignard va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Moritz Lehmanns va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yannick Guignard, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Futebol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco Javier Mantecón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gouke Haagen de Futebol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eriberto Campero de Futebol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabio Comello.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Moritz Lehmanns va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.