Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Roda FC (487930) - Paco Lozano C.F. (990568) » 250309650: T28/R2

Copa 250309650 Información oficial sobre el partido 250309650 en Hattrick

16.09.2009 12:15:00
Copa: Temporada 28 / Ronda 2

Real artigas c.f. Alineación oficial del equipo 'Real artigas c.f.' en el partido 0 - 6 ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real artigas c.f. Alineación oficial del equipo 'Real artigas c.f.' en el partido 0 - 7 ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real artigas c.f.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guglielmo Bregantin de artigas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Richi Ubierna de artigas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Guglielmo Bregantin ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): Fernando Marroquín no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

ATLETICO BACOPA

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Quan passaven 37 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del ATLETICO. En Miguel Provedo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Christopher Josephine va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Matías Najarro va augmentar l'avantatge de ATLETICO a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Llibert Talarn va augmentar l'avantatge de ATLETICO a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al 64 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ATLETICO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jordi Díez es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Felipe Serrano va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Llibert Talarn quasi marca en una jugada assajada de córner que Riccardo Mazzoni havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): ATLETICO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Trifón Patiño va desviar el xut final de Jordi Díez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Elek Hajmási quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Trifón Patiño, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elek Hajmási es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Constancio Unzueta de ATLETICO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Després de 40 minuts, ATLETICO va veure com el seu jugador Miguel Provedo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ignacio Canals entraria per ocupar el seu lloc.