Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cristian united (1460894) - El Jorobado de Notre Barbate (1419235) » 241710288: T28/J9/X

Liga 241710288 Información oficial sobre el partido 241710288 en Hattrick

07.11.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / X.4016 (182583)

U.E. Pluriel Alineación oficial del equipo 'U.E. Pluriel' en el partido 1 - 4 Benemérita Cunae Alineación oficial del equipo 'Benemérita Cunae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.E. Pluriel Alineación oficial del equipo 'U.E. Pluriel' en el partido 0 - 6 Benemérita Cunae Alineación oficial del equipo 'Benemérita Cunae' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Pluriel

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pluriel el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pablo Somellera va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Pablo Somellera gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Adolfo Areán va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Udalatx Linazasoro de Pluriel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 61 (Tirita (médico)): Robert Maxenchs va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Pluriel estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Benemérita Cunae

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Benemérita Jorge Iturberoaga va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Javier Vivar Díaz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Zoilo Cadavide va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Benemérita, al minut 48. El marcador va canviar a 1 - 3.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a Benemérita l'avantatge per 1 - 4. Martín Alejandro Reverón en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Narbona que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Vivar Díaz després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Delmiro Armendáriz va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Abraham Ybarra va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Gomide, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Gomide va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Gomide va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abraham Ybarra de Benemérita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, David Gomide de Benemérita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.