Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.matrix (1335616) - Real Vayadolor C. F. (308053) » 241702850: T28/J11/X

Liga 241702850 Información oficial sobre el partido 241702850 en Hattrick

21.11.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.3883 (182450)

f.c.matrix Alineación oficial del equipo 'f.c.matrix' en el partido 3 - 1 supermarmotas Alineación oficial del equipo 'supermarmotas' en el partido
0 - 1 Pacià Franch (24')
Jakob Kocher (26') 1 - 1
Jorge Saraiva (53') 2 - 1
Jakob Kocher (72') 3 - 1
f.c.matrix Alineación oficial del equipo 'f.c.matrix' en el partido 3 - 1 supermarmotas Alineación oficial del equipo 'supermarmotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
f.c.matrix Alineación oficial del equipo 'f.c.matrix' en el partido 7 - 0 supermarmotas Alineación oficial del equipo 'supermarmotas' en el partido
Es un cenizo 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.matrix

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jakob Kocher, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): f.c.matrix, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Jorge Saraiva per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del f.c.matrix van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jakob Kocher va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de f.c.matrix van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 15 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jack Nobbe, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a f.c.matrix per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jack Nobbe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Jack Nobbe es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Diego Peñalba va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

supermarmotas

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de supermarmotas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pacià Franch, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Regino Risopatrón haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a supermarmotas al minut 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Valbén de supermarmotas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Després de 3 minuts jugats, Xavi Borrell es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Manuel Ronda.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Felipe Villaelriego de supermarmotas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Iván Alonso Mañes va prendre el seu rol al minut 63.