Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Medina City F.C. (1461225) - Pedo de vaca (1581497) » 241701809: T28/J3/X

Liga 241701809 Información oficial sobre el partido 241701809 en Hattrick

26.09.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.3865 (182432)

xuls Alineación oficial del equipo 'xuls' en el partido 1 - 1 Pro Junior Team Alineación oficial del equipo 'Pro Junior Team' en el partido
Miguel Rico Conde (20') 1 - 0
1 - 1 Óscar Gutiérrez (39')
xuls Alineación oficial del equipo 'xuls' en el partido 1 - 1 Pro Junior Team Alineación oficial del equipo 'Pro Junior Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
xuls Alineación oficial del equipo 'xuls' en el partido 2 - 3 Pro Junior Team Alineación oficial del equipo 'Pro Junior Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,3 % 46,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xuls

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): xuls, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Rico Conde per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Eusebio Artaza, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Asrodrigas de xuls va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pro Junior Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Óscar Gutiérrez va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del xuls. La jugada d'estratègia del Junior per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Robert Vilarnau va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enrique Ruiz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Martínez Blas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alberto Campa al minut 58 semblava entrar, però Cristòfor Llongueras va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Junior que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Silvestre Ybarra Aznar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Hernán Labayen Aranzabe de Junior, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hernán Labayen Aranzabe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dídac Malet.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Silvestre Ybarra Aznar ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Óscar Gutiérrez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.