Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bater de munich (1585439) - Sporting de Asturcon (799373) » 241699968: T28/J5/X

Liga 241699968 Información oficial sobre el partido 241699968 en Hattrick

10.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / X.3832 (182399)

orosolakers Alineación oficial del equipo 'orosolakers' en el partido 0 - 7 Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido
0 - 1 Henry Tuttle (33')
0 - 2 Adrien Sauvage (44')
0 - 3 Diego Díaz Mirón (44')
0 - 4 Luis Ferrer Albiar (51')
0 - 5 Antonio Buendía (66')
0 - 6 Hugo Waibel (67')
0 - 7 Sergio Pérez Melgarejo (70')
orosolakers Alineación oficial del equipo 'orosolakers' en el partido 0 - 7 Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
orosolakers Alineación oficial del equipo 'orosolakers' en el partido 0 - 9 Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

orosolakers

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armando Turnes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Avram Robescu de orosolakers es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 096 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de orosolakers es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Enrico Vergnasco, que es va haver de retirar lesionat.

Sporting de Asturcon

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Henry Tuttle va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Hugo Waibel va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sporting, Adrien Sauvage, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Diego Díaz Mirón de Sporting va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a Sporting l'avantatge per 0 - 4. Luis Ferrer Albiar en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): En Hugo Waibel va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antonio Buendía la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 5 al marcador.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luis Ferrer Albiar encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Hugo Waibel només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 6.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sergio Pérez Melgarejo va ser l'anotador del 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dëlirim Poda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del orosolakers. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Pérez Melgarejo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Dëlirim Poda de Sporting va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Diego Ramírez de León va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Torkil Lea, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Díaz Mirón de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henry Tuttle de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Rolf-Erik Edvinsson no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Luis Ferrer Albiar.
  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 61 va fer que Francisco Valiente de Sporting hagués d'abandonar el terreny de joc. Diego Vasta va entrar al terreny de joc per suplir-lo.