Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. SPiSP (995649) - Landako KT (1598775) » 241687869: T28/J4/X

Liga 241687869 Información oficial sobre el partido 241687869 en Hattrick

03.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / X.3616 (182183)

U.D. SPiSP Alineación oficial del equipo 'U.D. SPiSP' en el partido 0 - 3 Sagrera Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Sagrera Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. SPiSP Alineación oficial del equipo 'U.D. SPiSP' en el partido 0 - 2 Sagrera Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Sagrera Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. SPiSP

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sisebuto Arévalo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mert Seyran.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sisebuto Arévalo de SPiSP es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sagrera Fútbol Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Sagrera es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alejandro Honesto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a Sagrera l'avantatge per 0 - 2. Alejandro Honesto en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alejandro Honesto de Sagrera l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Alejandro Honesto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Echedey Orla, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Sagrera quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alejandro Honesto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Alejandro Honesto no era cap impediment.
  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jiří Řanda va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.