Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cheelseaa fc (308327) - Ket United (1414020) » 241683027: T28/J12/X

Liga 241683027 Información oficial sobre el partido 241683027 en Hattrick

28.11.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / X.3529 (182096)

Benderboys Alineación oficial del equipo 'Benderboys' en el partido 0 - 5 Malaga a la Champions f.c Alineación oficial del equipo 'Malaga a la Champions f.c' en el partido
0 - 1 Viorel-Marian Lep?datu (38')
0 - 2 Juan Chía (60')
0 - 3 Ralph Macher (73')
0 - 4 Juan Chía (79')
0 - 5 Ralph Macher (84')
Benderboys Alineación oficial del equipo 'Benderboys' en el partido 0 - 5 Malaga a la Champions f.c Alineación oficial del equipo 'Malaga a la Champions f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Benderboys Alineación oficial del equipo 'Benderboys' en el partido 0 - 10 Malaga a la Champions f.c Alineación oficial del equipo 'Malaga a la Champions f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benderboys

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Félix Yarritu de Benderboys va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Domingo Calvo va prendre el seu rol al minut 17.

Malaga a la Champions f.c

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Viorel-Marian Lepădatu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Chía va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ralph Macher de Champions l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 73 de partit.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Juan Chía va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ralph Macher va augmentar l'avantatge de Champions a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Stefan Gyurov de Champions, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Ralph Macher va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bernabé Rajoy, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Champions va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bernabé Rajoy va desviar el xut final de Ulrik Sidenborn després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Champions van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Stefan Gyurov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ulrik Sidenborn de Champions va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mihai Jitari probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.