Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

prieg (1601766) - Tarugos CF (433670) » 241681527: T28/J2/X

Liga 241681527 Información oficial sobre el partido 241681527 en Hattrick

19.09.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / X.3503 (182070)

ton team Alineación oficial del equipo 'ton team' en el partido 2 - 2 JALA ALA Alineación oficial del equipo 'JALA ALA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ton team Alineación oficial del equipo 'ton team' en el partido 2 - 0 JALA ALA Alineación oficial del equipo 'JALA ALA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ton team

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del team va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Majo Llorente, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 110 Minuto 86 (Gol de falta): L'empat per part de team va arribar al minut 86 quan Robin Liedstedt va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Majo Llorente va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Robin Liedstedt va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Jesús Majo Llorente arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mitică Pîslă de team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

JALA ALA

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del JALA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ricardo Goicoechea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador de JALA Cristian Moreno Barba va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 85 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Andrea Pinzuti, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a team, però Gilbert Micallef no va poder encertar el xut.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ricardo Goicoechea després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean-Jacques Artus va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): JALA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Patricio Padilla va quedar-se sol davant el porter Jean-Jacques Artus, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Capiáin de JALA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Gilbert Micallef s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.