Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club de Vigo (1585406) - imaginistas (47633) » 241669277: T28/J4/X

Liga 241669277 Información oficial sobre el partido 241669277 en Hattrick

03.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / X.3284 (181851)

Athletic Club de Vigo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Vigo' en el partido 4 - 5 naval futbol club Alineación oficial del equipo 'naval futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Athletic Club de Vigo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Vigo' en el partido 2 - 8 naval futbol club Alineación oficial del equipo 'naval futbol club' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club de Vigo

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 12, en Petteri Asukas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Akis Mpilinis que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Aivar Mölder va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Athletic.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Peter Kivi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Peter Kivi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Athletic.

naval futbol club

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 18 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marcelino Aramburu.
  • 153 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Mathieu Devos va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per futbol en aconseguir el 4 - 2.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benedetto Bausola, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Mathieu Devos que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 4 - 5, gràcies a una bona internada de Marcelino Aramburu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): futbol va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 28 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.