Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

equipo A (1595330) - Getafe Madrid (125899) » 241668249: T28/J13/X

Liga 241668249 Información oficial sobre el partido 241668249 en Hattrick

05.12.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / X.3265 (181832)

los wendolinas Alineación oficial del equipo 'los wendolinas' en el partido 3 - 0 Getafe Madrid Alineación oficial del equipo 'Getafe Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los wendolinas Alineación oficial del equipo 'los wendolinas' en el partido 3 - 0 Getafe Madrid Alineación oficial del equipo 'Getafe Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los wendolinas

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Carlos Perea va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a wendolinas.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Víctor Fernández-Espartero va augmentar l'avantatge de wendolinas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan wendolinas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Víctor Fernández-Espartero des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Elies Pujol no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miquel Salangueres estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del wendolinas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antonio Fernández de Córdoba, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Constantino Abengoza de wendolinas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Orellana.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 2 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 2 de partit, quan un jugador de wendolinas, en Alejandro Orellana, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Getafe Madrid

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fermín Daniel Orta, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elies Pujol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Carmelo Bello va fer una jugada per la banda esquerra, però Ambrosio Olivares va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Carmelo Bello al minut 52 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Alberto Irisco de Getafe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Getafe va veure com el seu jugador Carmelo Bello havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Cecilio Duque entraria per ocupar el seu lloc.