Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C DE F REAL MADRID (1336914) - Zaragozistas de Corazón (1600480) » 241667769: T28/J5/X

Liga 241667769 Información oficial sobre el partido 241667769 en Hattrick

10.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / X.3257 (181824)

Cividanes Jr. Alineación oficial del equipo 'Cividanes Jr.' en el partido 3 - 3 Zaragozistas de Corazón Alineación oficial del equipo 'Zaragozistas de Corazón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cividanes Jr. Alineación oficial del equipo 'Cividanes Jr.' en el partido 2 - 1 Zaragozistas de Corazón Alineación oficial del equipo 'Zaragozistas de Corazón' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cividanes Jr.

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cividanes contenien la respiració mentre en Pier Luigi Nelli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 els aficionats van embogir quan en Onni Latvala va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cividanes.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Lucian Alexiu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Cividanes, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ajat Sutaji va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Onni Latvala de Cividanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zaragozistas de Corazón

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 11 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Soeiro Caixa de Zaragozistas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Lluís Garrigó va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Zaragozistas va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 68.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Fiorenzo Radivo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Patrik Korkoš va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zaragozistas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos Abreu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Xavier Vieillard va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Patrik Korkoš.