Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Gijonudos (1457108) - sergemc7 (1585126) » 241665469: T28/J4/X

Liga 241665469 Información oficial sobre el partido 241665469 en Hattrick

03.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / X.3216 (181783)

los algueñeros Alineación oficial del equipo 'los algueñeros' en el partido 3 - 2 XINXAN F.C. Alineación oficial del equipo 'XINXAN F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los algueñeros Alineación oficial del equipo 'los algueñeros' en el partido 2 - 0 XINXAN F.C. Alineación oficial del equipo 'XINXAN F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los algueñeros

Goles Goles

  • 136 Minuto 6 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Samuel Felix Bausch es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Isaak Yuzhaninov per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 6 passava a ser 1 - 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de algueñeros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carmelo Duval va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafa Segovia va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Isaak Yuzhaninov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Filipe da Ermida gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Gandía va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nèstor Carrió. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Stefan Petre no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Hans-Georg Sögel.

XINXAN F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alejandro Escobar va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ciro Balestri, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 186 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del XINXAN. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Casper Stenild va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Gillain Van de Wiele va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cristóbal del Barrio va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): XINXAN van seguir progressant per la banda dreta. Ciro Balestri va tenir la seva oportunitat al minut 38, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): XINXAN van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 55 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Alejandro Escobar no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): XINXAN van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Daniel Stoian no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ciro Balestri de XINXAN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Alejandro Escobar de XINXAN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Gabriele Oldani de XINXAN es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Huub Oosterhoff de XINXAN va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Edward Wäffler va prendre el seu rol al minut 84.