Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Águilas (1458735) - wini F.C. (48262) » 241662823: T28/J1/X

Liga 241662823 Información oficial sobre el partido 241662823 en Hattrick

12.09.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / X.3169 (181736)

Doctor en Periodismo Alineación oficial del equipo 'Doctor en Periodismo' en el partido 2 - 1 Pineda's Team Alineación oficial del equipo 'Pineda's Team' en el partido
0 - 1 Florencio Serrano (25')
Reyes Jirón (31') 1 - 1
Federico Ripoll (75') 2 - 1
Doctor en Periodismo Alineación oficial del equipo 'Doctor en Periodismo' en el partido 2 - 1 Pineda's Team Alineación oficial del equipo 'Pineda's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Doctor en Periodismo Alineación oficial del equipo 'Doctor en Periodismo' en el partido 4 - 0 Pineda's Team Alineación oficial del equipo 'Pineda's Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doctor en Periodismo

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Reyes Jirón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 75 gràcies a la jugada de Federico Ripoll, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Periodismo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Tejada Muro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Tarragó de Periodismo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pol Auster de Periodismo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ander Pellico ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Federico Ripoll no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Pineda's Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ander Pellico no va poder aturar Florencio Serrano de Pinedas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 25 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Santiago Vega que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Javier Arlequín per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 83, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Roberto Carvajal quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Maura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Marcos Linares Torras de Pinedas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Apel·les Saus va sortir coix del terreny de joc, substituït per Rubén Jovellar. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.