Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roto Terror Team (123179) - talavera de la reina (49224) » 241659867: T28/J4/X

Liga 241659867 Información oficial sobre el partido 241659867 en Hattrick

03.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / X.3116 (181683)

Racing de Linares Alineación oficial del equipo 'Racing de Linares' en el partido 5 - 1 Galeotes JM Alineación oficial del equipo 'Galeotes JM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Racing de Linares Alineación oficial del equipo 'Racing de Linares' en el partido 8 - 0 Galeotes JM Alineación oficial del equipo 'Galeotes JM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Linares

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Linares s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gökçe Okar que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Linares va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 47 Toomas Tammeka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Linares va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sylvain Allaert progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Linares a 4 - 1. Toomas Tammeka va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Als 85 minuts, Michel Viale va ampliar l'avantatge de Linares amb un 5 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Linares la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toomas Tammeka va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Daniel Neien va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Christian Kroman rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Toomas Tammeka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Teodoro Almeida va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcello Oliviero.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sylvain Allaert de Linares es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Casiano Arcucelos de Linares amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Galeotes JM

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Toro Coronado quedar desmarcat i marcar per a Galeotes al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gorecho Logares de Galeotes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Toro Coronado de Galeotes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Sergio Aguilón va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Galeotes es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.