Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galician Groovers (1592005) - adaske teamet (1457305) » 241658085: T28/J8/X

Liga 241658085 Información oficial sobre el partido 241658085 en Hattrick

31.10.2009 14:25:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / X.3084 (181651)

L&l Alineación oficial del equipo 'L&l' en el partido 0 - 3 los muelas Alineación oficial del equipo 'los muelas' en el partido
L&l Alineación oficial del equipo 'L&l' en el partido 0 - 3 los muelas Alineación oficial del equipo 'los muelas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
L&l Alineación oficial del equipo 'L&l' en el partido 0 - 6 los muelas Alineación oficial del equipo 'los muelas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L&l

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lolo Lázaro Serrano de L&l va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Ezekiel Lekunberri va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de L&l es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): L&l va fer una substitució al minut 84. Juan Manuel Cafranga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo César Callejo.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Lolo Lázaro Serrano va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

los muelas

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Narciso Teruel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Angelbert Roggeveen de muelas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Manolo Soares va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a muelas.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): muelas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Jorge Colltor va quedar-se sol davant el porter Pastor de Corna, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Balderich Biebricher quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manolo Soares va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Francesc Xavier Beà després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pastor de Corna va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Angelbert Roggeveen de muelas va fallar un penal al minut 63. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francesc Xavier Beà al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vito Regal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Himar Ancín estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Soares de muelas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Narciso Teruel.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Narciso Teruel de muelas per doble groga al minut 41.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Ástor Verde de muelas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de muelas Juan Antonio Malfanti va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Simón Pizarro va entrar en el seu lloc.