Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mapashes FC (1421339) - LosChicosDelBarrio (1579160) » 241656801: T28/J7/X

Liga 241656801 Información oficial sobre el partido 241656801 en Hattrick

24.10.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / X.3061 (171388)

piltrafillas S.A. Alineación oficial del equipo 'piltrafillas S.A.' en el partido 3 - 0 West Balsareny FC Alineación oficial del equipo 'West Balsareny FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
piltrafillas S.A. Alineación oficial del equipo 'piltrafillas S.A.' en el partido 1 - 1 West Balsareny FC Alineación oficial del equipo 'West Balsareny FC' en el partido
Tiene suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piltrafillas S.A.

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): piltrafillas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 52 Marco Gabali va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan piltrafillas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Arnoldo Dacón des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): piltrafillas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tomi Hunkeler va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Roberto Kyros haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a piltrafillas al minut 22.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alvar Zorita Muñoz de piltrafillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnoldo Dacón de piltrafillas es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Hostalrich de piltrafillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 53 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 53 de partit, quan un jugador de piltrafillas, en Tomi Hunkeler, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

West Balsareny FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Balsareny va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Efe Nevruz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Petar Larma, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Balsareny van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Inocencio Saenz Soria, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Petar Larma va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 38. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Mel Hubbeling de Balsareny va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roberto Kyros va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Cosmin-Constantin Petrişor.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de Balsareny Pere Tufet va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Filipe Carballo va entrar en el seu lloc.