Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Grave FC (798758) - Los Guillermos F.C (1415063) » 241652129: T28/J1/X

Liga 241652129 Información oficial sobre el partido 241652129 en Hattrick

12.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / X.2978 (171305)

The Grave FC Alineación oficial del equipo 'The Grave FC' en el partido 1 - 1 Puerto de la torre C.F Alineación oficial del equipo 'Puerto de la torre C.F' en el partido
0 - 1 Maik Enckevort (39')
Daniele Archistra (84') 1 - 1
The Grave FC Alineación oficial del equipo 'The Grave FC' en el partido 1 - 1 Puerto de la torre C.F Alineación oficial del equipo 'Puerto de la torre C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Grave FC Alineación oficial del equipo 'The Grave FC' en el partido 2 - 0 Puerto de la torre C.F Alineación oficial del equipo 'Puerto de la torre C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Grave FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Víctor Cañella encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Daniele Archistra només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Grave FC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Clint Connolly, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Clint Connolly va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 50, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Paolo Cargnelutti del Grave FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Merino Pérez de Grave FC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arkadiusz Janeczko de Grave FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Mădălin Vasile de Grave FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Slim Matoui va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Puerto de la torre C.F

Goles Goles

  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Puerto va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Maik Enckevort, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Puerto va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maik Enckevort va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Per Brunvoll de Puerto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.