Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pasteurizados (1578197) - FC infinitC. (1419267) » 241650818: T28/J10/X

Liga 241650818 Información oficial sobre el partido 241650818 en Hattrick

14.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.2954 (171281)

Los Pasteurizados Alineación oficial del equipo 'Los Pasteurizados' en el partido 2 - 0 FC infinitC. Alineación oficial del equipo 'FC infinitC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pasteurizados Alineación oficial del equipo 'Los Pasteurizados' en el partido 2 - 1 FC infinitC. Alineación oficial del equipo 'FC infinitC.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,0 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pasteurizados

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): José Echeverialzueta va donar a Pasteurizados un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Xavi Martín va augmentar la diferència de Pasteurizados a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Pasteurizados per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan José Echeverialzueta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Oriol Sullà, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Xavi Martín de Pasteurizados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Semblava que Alejandro Sánchez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 48 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Sánchez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Baltasar Natera.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Alberto Fuensalida no era cap impediment.

FC infinitC.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Echeverialzueta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Franck Lejeune estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de infinitC. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alexey Sharypov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Michel Simonet va fer una jugada per la banda esquerra, però Odilo Irago va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claudiu Găvrilă de infinitC. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexey Sharypov de infinitC. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Xuan Eguía no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Thanos Tragkas va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.