Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

D.W.Z (1436646) - Metalcoholiks FC (1588326) » 241650204: T28/J10/X

Liga 241650204 Información oficial sobre el partido 241650204 en Hattrick

14.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.2943 (171270)

SouLNeVeRDiE Alineación oficial del equipo 'SouLNeVeRDiE' en el partido 1 - 4 los panteras s.a. Alineación oficial del equipo 'los panteras s.a.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SouLNeVeRDiE Alineación oficial del equipo 'SouLNeVeRDiE' en el partido 5 - 0 los panteras s.a. Alineación oficial del equipo 'los panteras s.a.' en el partido
Es un cenizo 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SouLNeVeRDiE

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, José María Deyna, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. SouLNeVeRDiE es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Wendelin Rheinegger va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SouLNeVeRDiE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Victoriano Avilés va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SouLNeVeRDiE.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Stanisław Łatka del SouLNeVeRDiE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Halil Atacan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Ecequiel Caroi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Niels Svendsen de SouLNeVeRDiE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Niels Svendsen se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Halil Atacan va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Josep Enric Sastriques.

los panteras s.a.

Goles Goles

  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Homer Pariser va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 60.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ludvig Bjørklund que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a panteras.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SouLNeVeRDiE. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Galarza la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del panteras es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 83.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Paweł Szluzga va augmentar l'avantatge de panteras a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de panteras van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro Vidal Llorente va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): panteras van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Feliciano Burres no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Galarza de panteras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): panteras es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Valerio Ayroldi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Paweł Szluzga al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): En Juan Galarza va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.