Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rossell (311326) - DreamxTeamx (1599349) » 241647734: T28/J9/X

Liga 241647734 Información oficial sobre el partido 241647734 en Hattrick

07.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / X.2899 (171226)

Athleti club de Leon F.C. Alineación oficial del equipo 'Athleti club de Leon F.C.' en el partido 2 - 2 FC Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'FC Violadores del Verso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Athleti club de Leon F.C. Alineación oficial del equipo 'Athleti club de Leon F.C.' en el partido 0 - 7 FC Violadores del Verso Alineación oficial del equipo 'FC Violadores del Verso' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athleti club de Leon F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pedro Fernández de Athleti va aconseguir igualar el partit al minut 20, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Athleti s'avançava al marcador al minut 69, després d'un rebot que va caçar en Belmiro Revuelta per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Espartero va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Giorgio Sergi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Odín Otero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Marco Lorenzoni de Athleti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Xacobe Agulla de Athleti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Violadores del Verso

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Violadores es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Stefano Pizza es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Violadores van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 83, quan Stefano Pizza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Stefano Pizza va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 14, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Roy Sørheim va estar a punt de posar per davant a Violadores amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Konrad Zarzycki va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Violadores va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Konrad Zarzycki va desviar el xut final de Demir Havi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Benjamin Bonnaud va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 54, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Konrad Zarzycki va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 5 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jarmo Kähkönen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tomasz Pasiecznik.