Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Devoradores de Mundos (796250) - se lo que hiciesteis la ultima temporada (775639) » 241647264: T28/J3/X

Liga 241647264 Información oficial sobre el partido 241647264 en Hattrick

26.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.2891 (171218)

BuenoRros F.C Alineación oficial del equipo 'BuenoRros F.C' en el partido 0 - 2 se lo que hiciesteis la ultima temporada Alineación oficial del equipo 'se lo que hiciesteis la ultima temporada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BuenoRros F.C Alineación oficial del equipo 'BuenoRros F.C' en el partido 1 - 3 se lo que hiciesteis la ultima temporada Alineación oficial del equipo 'se lo que hiciesteis la ultima temporada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BuenoRros F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): BuenoRros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Ybarra Aznar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): BuenoRros va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Armando Álava va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Salvador Díaz del Campo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jorge Mañueco, en lloc de córrer, relliscava.

se lo que hiciesteis la ultima temporada

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a hiciesteis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Steve Shackleton.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de hiciesteis va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Marcos Soto.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hiciesteis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nicolas Plusquellec, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de hiciesteis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Steve Shackleton, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Cisneros de hiciesteis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): hiciesteis va fer una substitució al minut 79. Philipp Andrich va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sébastien Cornec.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sergio Cisneros ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.