Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mario Conde C.F. (492325) - Jaime Grande (124684) » 241646346: T28/J12/X

Liga 241646346 Información oficial sobre el partido 241646346 en Hattrick

28.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / X.2874 (171201)

Mario Conde C.F. Alineación oficial del equipo 'Mario Conde C.F.' en el partido 0 - 9 Jaime Grande Alineación oficial del equipo 'Jaime Grande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mario Conde C.F. Alineación oficial del equipo 'Mario Conde C.F.' en el partido 0 - 4 Jaime Grande Alineación oficial del equipo 'Jaime Grande' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mario Conde C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Artur Francesc de Mario va intentar batre la porteria rival al minut 36 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Jaime Grande

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Nofre Bonallach va acabar en una passada genial cap al jugador de Grande Carlos Sola, que va marcar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Grande va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Óscar Olmedo Ayuso aconseguint el 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Bernardo Espasens de Grande va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Grande, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Óscar Olmedo Ayuso va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 51, Grande va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Carlos Sola.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 57 pels visitants. En Óscar Olmedo Ayuso va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rafael Rueda Mañeru, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Frederic Campredich, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Florencio Herratiz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 9 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Caramillo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.