Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

acv (772425) - C.F. Rockabilly (437609) » 241642031: T28/J11/X

Liga 241642031 Información oficial sobre el partido 241642031 en Hattrick

21.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.2797 (171124)

acv Alineación oficial del equipo 'acv' en el partido 4 - 1 Mediterraneo B Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
acv Alineación oficial del equipo 'acv' en el partido 5 - 0 Mediterraneo B Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo B' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

acv

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, acv aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Snir Givon va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els seguidors del acv contenien la respiració mentre en Kort Sachse s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): acv va augmentar la diferència quan Kostas Prasidis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Kort Sachse va incrementar l'avantatge de acv amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): acv va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kort Sachse va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro José Cárdenas.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Javier Sánchez Sáinz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Javier Sánchez Sáinz quasi dona a acv l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Rui Gordilho va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de acv se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Miquel Milà, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Sánchez de acv la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kort Sachse de acv va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Enrique Sánchez va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Marco Andrés Ayram se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Rui Gordilho ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Mediterraneo B

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 38 i semblava que Mediterraneo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Felipe Fernández Solar va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, David Vizconde de Mediterraneo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Vizconde es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Asón de Mediterraneo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): August Sidera es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Antonio Chico ocupà el lloc d'en Alberto Gómez al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Mediterraneo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.