Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MalditosBastar2 (1336396) - Tronfc (489183) » 241637917: T28/J5/X

Liga 241637917 Información oficial sobre el partido 241637917 en Hattrick

10.10.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / X.2724 (171051)

Manteca Colorá Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá' en el partido 5 - 2 A Cepa C.F. Alineación oficial del equipo 'A Cepa C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Manteca Colorá Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá' en el partido 9 - 0 A Cepa C.F. Alineación oficial del equipo 'A Cepa C.F.' en el partido
Es un cenizo 8.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manteca Colorá

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Paco Errazquin de Manteca aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Manteca va posar-se per davant 2 - 1 al minut 24, quan Lucas Léocadie va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, el Manteca va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Emanuel Niffenegger, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Manteca va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paco Errazquin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Lucas Léocadie va incrementar l'avantatge de Manteca amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Manteca va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Václav Valeš va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Nicolas Larrue de Manteca gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Mateusz Dzidziński gairebé va marcar per a Manteca des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Manteca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Maxime Busson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Maxime Busson de Manteca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Delio Grandas, el jugador de Manteca va ser expulsat al minut 84.

A Cepa C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Luis López Díez, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 19.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cepa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marciano Pontedeva va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebas Matamalas de Cepa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Joaquín Salvador Villaño ocupà el lloc d'en Juan Luis Torroja al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de Cepa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.