Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

korokota_team (1600448) - Los Marginales del Sureste (995513) » 241631608: T28/J9/X

Liga 241631608 Información oficial sobre el partido 241631608 en Hattrick

07.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / X.2611 (170938)

Real Extremadura Alineación oficial del equipo 'Real Extremadura' en el partido 1 - 3 Periquitos Alineación oficial del equipo 'Periquitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Extremadura Alineación oficial del equipo 'Real Extremadura' en el partido 3 - 2 Periquitos Alineación oficial del equipo 'Periquitos' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Extremadura

Goles Goles

  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Extremadura van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juancho Garmendia va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Juancho Garmendia no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Extremadura va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Santiago Aínsa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Joan Rusiñol va estar a punt de marcar al minut 87 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Dídac Bonilla des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Rusiñol de Extremadura es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Aínsa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Pablo Rubiales de Extremadura va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Santiago Aínsa no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sergio Mardones, en lloc de córrer, relliscava.

Periquitos

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Reinaldo Roselló va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Passaven 41 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alejandro Escalada va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gustavo Lapetra va anar directament als peus de Reinaldo Roselló que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Periquitos van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Simón Remírez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Juan Luis Mauleón va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Serafín Aguado va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 20 de partit, quan un jugador de Periquitos, en Reinaldo Roselló, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alejandro Escalada no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.