Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Atronaos (437997) - CD Cala Mijas (492303) » 241630071: T28/J3/X

Liga 241630071 Información oficial sobre el partido 241630071 en Hattrick

26.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.2584 (170911)

Kelme C.F. Alineación oficial del equipo 'Kelme C.F.' en el partido 0 - 7 CD Cala Mijas Alineación oficial del equipo 'CD Cala Mijas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Kelme C.F. Alineación oficial del equipo 'Kelme C.F.' en el partido 0 - 9 CD Cala Mijas Alineación oficial del equipo 'CD Cala Mijas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kelme C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Adrián Noboa de Kelme va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 13 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Adrián Noboa se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Zaplana de Kelme la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Jorge Rodríguez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vicente Zaplana es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Banyuls.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Javier Garayo de Kelme va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Manuel Ruiz Merino va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Ramiro da Laracha de Kelme va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafel Vives va prendre el seu rol al minut 88.

CD Cala Mijas

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Éric Coulaud va posar els visitants Mijas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mijas. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Conrado da Illa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joel Casanelles va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 88 de partit va donar a Mijas l'avantatge per 0 - 4. Lorenz Rammersdorfer en va ser l'anotador.
  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): Pedro Banyuls estava destrossat a aquestes alçades de partit. Lorenz Rammersdorfer se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 0 - 5.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Mijas va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Javier Velasco Gascón, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Éric Coulaud de Mijas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Conrado da Illa es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jorge Macón va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 53 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Conrado da Illa va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Mijas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Albert Escòlies ocupà el lloc d'en Conrado da Illa al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de Mijas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Lorenz Rammersdorfer, en lloc de córrer, relliscava.