Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El jorgis (485464) - Atletico Antorcha (1365538) » 241627967: T28/J9/X

Liga 241627967 Información oficial sobre el partido 241627967 en Hattrick

07.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / X.2546 (170873)

FITO'S F.C. Alineación oficial del equipo 'FITO'S F.C.' en el partido 3 - 2 Atletico Antorcha Alineación oficial del equipo 'Atletico Antorcha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FITO'S F.C. Alineación oficial del equipo 'FITO'S F.C.' en el partido 5 - 2 Atletico Antorcha Alineación oficial del equipo 'Atletico Antorcha' en el partido
Tiene mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FITO'S F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): FITOS s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Cálico Amigo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FITOS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Mingorance va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): El gol de falta de Cálico Amigo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 63 i ampliar l'avantatge de FITOS a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Miguel Cabanilla es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FITOS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eftichis Mavridis va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Sergi Daza de FITOS va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Zarra va entrar en el seu lloc.

Atletico Antorcha

Goles Goles

  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 57 una excel·lent centrada de Julen Gil de Aponte va arribar a José Navarro, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 75, el jugador visitant Juan Miguel Cabanilla va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tantín Azuela, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jesús Torres Losada es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 67 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Martí Torreyas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Navarro de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Julen Gil de Aponte de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.