Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Judolines FC (1587093) - Real Trabuco C.F (1600958) » 241624724: T28/J10/X

Liga 241624724 Información oficial sobre el partido 241624724 en Hattrick

14.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.2488 (170815)

montornesnortefc Alineación oficial del equipo 'montornesnortefc' en el partido 1 - 2 Mikontalo guys Alineación oficial del equipo 'Mikontalo guys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
montornesnortefc Alineación oficial del equipo 'montornesnortefc' en el partido 2 - 2 Mikontalo guys Alineación oficial del equipo 'Mikontalo guys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,1 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

montornesnortefc

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al montornesnortefc una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Grigol Kartozia, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Emmanouil Lakamas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del montornesnortefc van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José María Eizarrara, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Karsten Meisel va estar a punt d'avançar els locals al minut 78 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Mikontalo guys

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Adri Folch de Mikontalo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Josep Queixal que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Gerard Graell va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lucio Liendo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Josep Queixal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerard Graell, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Izaga de Mikontalo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.