Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los nuevos debutantes (774448) - tu madre la xupa bien (1462349) » 241622558: T28/J1/X

Liga 241622558 Información oficial sobre el partido 241622558 en Hattrick

12.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / X.2450 (170777)

Kekambas Alineación oficial del equipo 'Kekambas' en el partido 0 - 8 Rappers C.F. Alineación oficial del equipo 'Rappers C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kekambas Alineación oficial del equipo 'Kekambas' en el partido 0 - 7 Rappers C.F. Alineación oficial del equipo 'Rappers C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kekambas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Manuel Durall de Kekambas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Carlos Manuel Durall de Kekambas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Santi Florit va prendre el seu rol al minut 88.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Francisco Cao de Benos no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Aniol Ramos probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Rappers C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luis Grast va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En José González va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Alvise Spanu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Tamás Endre va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Rappers.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sébastien Couprie va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alvise Spanu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 5 al marcador.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Rappers va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alvise Spanu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José González de Rappers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 71 de partit.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Rappers va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 8, quan Luis Grast va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Enrique Salguero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tristan Mansart, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Luca Colzi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tamás Endre de Rappers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leontin Râsnoveanu de Rappers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66, Luca Colzi de Rappers es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.