Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Papichulos C.F. (799570) - C.E. Lliçà d'Amunt (1368808) » 241621728: T28/J3/X

Liga 241621728 Información oficial sobre el partido 241621728 en Hattrick

26.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.2435 (170762)

Dikicivan Alineación oficial del equipo 'Dikicivan' en el partido 1 - 2 COCACOLOS TEAM Alineación oficial del equipo 'COCACOLOS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dikicivan Alineación oficial del equipo 'Dikicivan' en el partido 0 - 3 COCACOLOS TEAM Alineación oficial del equipo 'COCACOLOS TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dikicivan

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Dikicivan va ser Lorenzo Mangini.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Dikicivan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Raul Trompetto des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Dikicivan va fer una substitució al minut 37. Silvano Stackelberg va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Henry Helmore.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Dikicivan, en Lorenzo Mangini, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

COCACOLOS TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dikicivan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús Guevara la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del COCACOLOS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 24.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de COCACOLOS va ser finalitzada des de l'esquerra per Tiburcio Ugarte al minut 49. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Teut Dushku va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del COCACOLOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marek Roguz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Ewald den Hertog, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. COCACOLOS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Chris Cluistra després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Henry Helmore va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Nolan Mathews quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Henry Helmore, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrocinio Villapadierna de COCACOLOS es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Patrocinio Villapadierna va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Guevara de COCACOLOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.